• TrustPort antivirus keresőmotor
  • Folyamatos védelem
  • Névjegykártyák biztonsági másolata memória kártyáa
  • Elveszett vagy ellopott telefon HELYÉNEK MEGHATÁROZÁSA távoli SMS paranccsal
  • SMS szűrés és hívás blokkolás
  • Biztonságos böngészés megvalósítása

Jellemzők

Rendszerkövetelmények

Dokumentumok

Antivirus

TrustPort Mobil Security alkalmazás folyamatosan ellenőrzi a hálózati forgalmat, így ellenőrizve a telepített alkalmazásokat és a letöltött fájlokat. Frissítés vagy fájlok letöltése során a program ellenőrzi a fájlokat és nem engedi letölteni az ártalmas vagy kéretlen fájlokat, programokat.

BÖNGÉSZÉS VÉDELEM

TrustPort Mobil Security ellenőrzi a lekért weboldalakat és nem engedi megtekinteni az ártalmas kódot tartalmazó oldalakat.

ALKALMAZÁS KEZELŐ

Az alkalmazáskezelő megjeleníti a telefonon aktuálisan futó alkalmazásokat, melyeket a program segítségével leállíthat vagy eltávolíthat készülékéről.
Az alkalmazás figyelmezteti a felhasználót, ha a telepített alkalmazások között ártalmas vagy rosszindulatú programokat talál.
Megnézheti, hogy a készülékén futó vagy telepített alkalmazások milyen speciális adatokhoz férnek hozzá (pl. GPS koordináta, híváslista stb.).

HELYMEGHATÁROZÁS

Elveszett vagy ellopott telefon helyét meghatározhatja távoli SMS paranccsal. Az elveszett készülékre küldött SMS-re válaszként megkapja az elveszet készülék pontos GPS koordinátáját.

ADATMENTÉS

Készülékén levő névjegyzékéről biztonsági másolatot készíthet a készülékében levő memóriakártyára, akár titkosított formátumban is.

HÍVÁS ÉS SMS SZŰRŐ

Készülékén FEHÉR és FEKETE listát hozhat létre, amelyekről érkező vagy menő hívásokat, SMS-eket blokkolja az alkalmazás.
Ezzel a megoldással lehetősége van blokkolni a készülékről kezdeményezett emelt díjas hívásokat.

Támogatott operációs rendszerek

 

Operációs rendszer TrustPort Mobile Security
Android 2.2 vagy magasabb verzió

TELEPÍTŐ KÉSZLET

TrustPort Mobile Security – teljes funkcionalitású, ingyenes verzió Android eszközökre

JAVASLATUNK

Próbálja ki az asztali változatot a TrustPort Total Protection 30 napos próbaverziójával ingyen.

Kézikönyvek

Licenc szerződés

 

Ha több információra van szüksége ezzel a termékkel kapcsolatban olvassa el a felhasználói kézikönyvet, ami a termékhez tartozik. Kérdés esetén írjon e-mailt a támogatás ikonra kattintva.

Támogatás