Támogatás

TÁMOGATÁSI SZINTEK

TrustPort Basic, ingyenes minden ügyfél számára

  • Frissítések az interneten keresztül
  • Online ügyfélszolgálat,
    hétfő-péntek
    09:00-18:00
  • Helpdesk rendszer

TrustPort VIP, fizetett üzleti felhasználók számára

  • Alapvető támogatás
  • Opcionális kiegészítő szolgáltatások

Support

 

Mielőtt úgy dönt, hogy terméktámogatási kérdésekben hozzánk fordul, próbálja megtalálni a szükséges információkat a műszaki GYIK és Értékesítési GYIK közt.


Értékesítési támogatás:
ertekesites@trustporthungary.hu

Technikai támogatás: tamogatas@trustporthungary.hu

Egyéb kérdések:
info@trustporthungary.hu

Tel.: 06-1/630-7054
Fax: 06-1/630-7054

Postai cím:

Next Solution Kft.
Bázis Office Center
Budapest
Horváth u. 14-24.
1024

Skype Me™!

Vásárlói felhívás - váltson a 2010-es verzióra

Azok a vásárlók, akik 2009. november 1. előtt vásárolták, vagy hosszabították meg TrustPort Antivirus / Trustport PC Security licencüket, válthatnak a jelenlegi TrustPort Antivirus 2010 / TrustPort PC Security 2010-re.

A frissítéshez először el kell távolítani a meglévő verziót, azután telepíteni a TrustPort Antivirus 2010 / TrustPort PC Security 2010 új verzióját.

A telepítés végeztével a terméket regisztrálni kell vagy a sorozatszám, vagy a licence kulcs segítségével. Ezen vásárlóknak azonban ugyanazok a víruskereső motorok lesznek elérhetőek az új verzióban, mint amelyeket a TrustPort Antivirus 2009 / TrustPort PC Security 2009-el vásároltak meg (AVG és Norman). Ez azt jelenti, hogy a BitDefender motor nem lesz elérhető.

Azoknak a vásárlóknak, akik a TrustPort Antivirus / TrustPort PC Security terméket 2009. november 1. után vették meg, AVG és BitDefender víruskereső motor jár a termékhez. Multi licence (Üzleti Verzió) vásárlása esetén lehetőség van két további víruskereső motor - Dr. Web és VirusBlokada - vásárlására.

Azok a vásárlók, akik rendelkeznek a megvásárolt TrustPort USB/U3 Antivirus még nem regisztrált sorozatszámával, most a regisztrálás során hozzájuthatnak egy érvényes TrustPort USB/U3 Antivirus 2010 licenchez. Azok a vásárlók, akik kevesebb, mint 3 hónapja használják a TrustPort USB/U3 Antivirus 2009-et, írhatnak az értékesítési osztálynak a ertekesites@trustporthungary.hu email címre új licence kulcsért, ami lehetővé teszi számukra az ingyenes váltást TrustPort USB/U3 Antivirus 2010-re. A felhasználónak azonban rendelkeznie kell az eredeti sorozatszámmal.