Támogatás

TÁMOGATÁSI SZINTEK

TrustPort Basic, ingyenes minden ügyfél számára

  • Frissítések az interneten keresztül
  • Online ügyfélszolgálat,
    hétfő-péntek
    09:00-18:00
  • Helpdesk rendszer

TrustPort VIP, fizetett üzleti felhasználók számára

  • Alapvető támogatás
  • Opcionális kiegészítő szolgáltatások

Support

 

Mielőtt úgy dönt, hogy terméktámogatási kérdésekben hozzánk fordul, próbálja megtalálni a szükséges információkat a műszaki GYIK és Értékesítési GYIK közt.


Értékesítési támogatás:
ertekesites@trustporthungary.hu

Technikai támogatás: tamogatas@trustporthungary.hu

Egyéb kérdések:
info@trustporthungary.hu

Tel.: 06-1/630-7054
Fax: 06-1/630-7054

Postai cím:

Next Solution Kft.
Bázis Office Center
Budapest
Horváth u. 14-24.
1024

Skype Me™!

Mi az a szülői felügyelet?

A szülői felügyelet, amely a TrustPort Antivirusban és TrustPort PC Security-ben is megtalálható, lehetővé teszi bizonyos honlap kategóriákhoz (például erőszakot vagy pornográfiát tartalmazó, illetve warez oldalakhoz) történő hozzáférés blokkolását. Összesen 13 kategória blokkolására van lehetőség. A kategóriák egyike az adathalászat, ezáltal képes lesz az ismert adathalász oldalaktól megvédeni a számítógépet.

A kategóriákban már szereplő oldalakon túlmenően lehetősége van egyes honlapok kijelölésére is, amelyeket blokkolni szeretne. Ez fordítva is működik, kijelölhet olyan egyes oldalakat, amelyeket nem szeretne blokkolni, annak ellenére, hogy beleesnek a kategóriákba.

A szülői felügyelet profiljának beállításához nem-tom-mi-a helyes szó használunk. A szülői felügyelet beállítások megnyitása érdekében kattintson kétszer a TrustPort Center ikonra a rendszer tálcán, kattintson az Internet Protection ikonra a jobb oldalon, majd végül kattintson a Parental Lock ikonra a jobb oldalon.